Abonează-te acum

Înregistrează un cont nou

♦︎Ne întâlnim în fiecare seară de luni, marți și miercuri, online, pe platforma Zoom, de la ora 18:00
♦︎În cadrul întâlnirilor de luni vom descoperi volumele fascinante ale lui C.S. Lewis, povestirile biblice inspiraționale și interesante elemente de istoria creștinismului
♦︎Vom face exerciții de vocabular & dicție în limba engleză.
♦︎Vom explora arta oratoriei și ne vom concentra asupra dezvoltării personale pentru copii (sport, nutriție, bune maniere, educație financiară).


Ne-ai întrebat, noi îți răspundem!

Întâlnirile BRAINY CHILD fac parte dintr-un program intensiv de dezvoltare a inteligenței celor mici prin lectura interactivă a Marilor Cărți. 

 

Între 1 iulie și 15 septembrie 2021, în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la ora 19:30 (platforma Zoom) veți întâlni o atmosferă prietenoasă și destinsă unde, pe lângă lectura povestirii, profesoara Denisa Vlad va dezbate semnificația morală a fiecărui personaj, stimulând imaginația copiilor, dezvoltându-le voința și caracterul. 

 

 

Nu vor lipsi activitățile jucăușe de îmbogățire a vocabularului și perfecționare a dicției. 

 

Pentru detalii specifice, ne puteți scrie la adresa office@junior.marilecarti.ro (ne puteți lăsa și un număr de telefon).

Ne plac cărțile care au trecut testul timpului, dar nu excludem autorii contemporani. Avem mereu în vedere un amestec sănătos între popularitate și relevanță, însă ținem cont de părerile părinților pe care-i sondăm cu regularitate cu privire la gusturile copiilor.

Pentru întâlnirile BRAINY CHILD vârsta de participare a copiilor este cuprinsă între 6 și 12 ani. Pentru adolescenți vă recomandăm întâlnirile Bronze și Gold.

Întâlnirile BRAINY CHILD sunt programate 19:30 la ora 20:30 în fiecare zi de luni, marți și miercuri.